torsdag 27 mars 2014

Spore Barlow

Spore som Vuxen
Namn: Spore Barlow
Kön: Tik
Ras: Byracka (blandras)
Ursprung: Okänt, adopterades från härbärge


Personlighetsdrag:
Korkad
Icke-destruktiv
(Dresserad)









Om Spore:
Spore var en julklapp till Lance från hans älskade Argus julen efter att Liona gått bort. Hon är inte den klipskaste av hundar, men hennes hjärta är stort och hon gör allt i sin makt för att göra folk omkring henne glada.

Hennes största idol är Leon, som hon ser upp till och under sin valptid följde vart han än gick. När Spore växte upp så blev hon större än vad någon i familjen hade förväntat sig. Tyvärr har hon själv svårt att inse hur stor hon faktiskt är, vilket lätt leder till olyckor.


Biografi:
Spore föddes som gatuhund tillsammans med sina sju syskon. Hennes mamma var en herrelös byracka vars ursprung är okänt, men hon födde sin kull med valpar en gränd bakom ett stort varuhus med bara en sliten skokartong som bolåda. Där levde den lilla familjen i några veckors tid innan Moonlight Falls härbärge fick nys om familjen och lyckades fångade in dom.

Alla valparna och mamman var tacksamt nog i väldigt bra skick för att ha levt ute så länge, men det krävdes en del jobb för att vinna deras förtroende. När valparna var gamla nog och tillräckligt mogna för det så placerades dom ut i egna hem. Spore valdes ut av Argus till att bli Lances julklapp och det var så hon kom till familjen Barlow.


Foton på Spore:


Spore som valp
Nykommen hem med Argus

Lycklig med favoritleksaken
Sovande liten
Djup snö för liten valp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar