torsdag 27 mars 2014

Lance Barlow

Lance med Liona (Vuxen)

Lance i varulvsform (Vuxen)

Namn: Lance Barlow
Kön: Man
Legacyroll: Grundaren
Livsstadie: Varulv
Stjärntecken: Jungrfru


Personlighetsdrag:
Hopplös
Romantiker
Hundperson
Nattuggla
Ordentlig
Vänlig







Livslång Önskan:
Flockens Ledare







Förvandla 5 simmar till varulvar
Hitta objekt som är värda 40 000 simdaler när du jagar


Om Lance:
Lance är grundaren och den första medlemmen i familjen Barlow. Han har varit en varulv i hela sitt liv, men större delen av hans minnen är bara suddiga konturer.

En söndagsmorgon dök han bara upp i Moonlight Falls med i stort sett bara kläderna han bar på kroppen och tillräckligt med simdaler för att köpa sig den största, tomma tomten i staden. 

Han är vänligt sinnad (såvida du inte råkar vara en älva), men inte överdrivet social. Däremot delar han gärna med sig av sin historia, till den som vill höra...


Biografi:
Lance Barlow är en född varulv, son till två varulvsföräldrar som han växte upp tillsammans med långt ute på landsbygden. Det som Lance kan minnas av sin barndom är bara bra, trevliga minnen med kärleksfulla föräldrar och jakter ute på vidderna vid midnatt i fullmånens sken. Men det hela fick ett drastiskt slut under en jakt med föräldrarna när Lance var Tonåring. Han sprang vilse och slutade upp i en skogsglänta bebodd av älvor.

Älvorna tyckte det var kul med en ny varelse att busa, skoja och retas med, men Lance blev snabbt irriterad och trött på dom små ljusbollarna. När älvorna inte ville sluta och lämna honom ifred så fick Lance ett mindre raseriutbrott och förstörde deras glänta fullständigt! Den äldsta älvan, Älvkungen, satte stopp för Lances förstörande genom att förhäxa honom.

Förhäxningen orsakade så att Lances varulvssida växte sig ännu starkare, till en demonisk vargbest. Ett monster. Under lång tid så höll älvorna honom fängslad hos dom som sitt eget lilla husdjur, men en fullmånsnatt bröt han sig fri! Fylld av raseri och en blodtörst som inte gick att mätta drog han iväg ut i världen och satte skräck i simmarna.

Efter lång, lång tid som vildsint best så blev Lance befriad från älvornas förhäxning av en manlig häxa, som stötte på Lance av en slump. (Hela historien finns att läsa i fliken "Historien bakom") Med både sin varulvssida och sin simsida under kontroll så begav sig Lance till staden Moonlight Falls, i ett försök att hitta rester från sitt gamla liv och eventuellt börja om från början.


Lance i människoform (Ungdom)
Lance i Varulvsform (Ungdom)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar