torsdag 27 mars 2014

Liona Barlow

Liona som Spöke
Liona som Åldring. 





Namn: Liona Barlow
Kön: Tik
Ras: Dvärgschnauzer (Spöke)
Ursprung: Okänt, adopterades från härbärge


Personlighetsdrag:
Geni
Ljudlig
Icke-destrukitv
(Dresserad)
Äventyrlig
(Dresserad)
Lekfull
(Dresserad)







Om Liona:
Detta spralliga lilla glädjepaket var den trogna hunden till Lance, grundaren till familjen Barlow. Hon var med honom i stort sett från första början när han kom till Moonlight Falls.

Liona har stått vid Lances sida genom både bra och dåliga tider utan att vika en tum. Trots att hon var mer av en enmanshund så hade hon ändå kunnat (motvilligt) acceptera in nya medlemmar i familjen.

Efter att ha varit död i bara några års tid så kom dvärgschnauzern Liona tillbaka till familjen, mer specifikt Lance. Förutom att hon är lite blåare, genomskinlig och har förmågan att sväva igenom väggar så är hon precis som familjen minns henne.Hur eller varför hon kom tillbaka vet ingen, men familjen är lyckliga över att ha henne hos sig igen.


Biografi:
Som liten valp blev Liona räddad från ett misärhem av socialen och placerades i Moonlight Falls härbärge för hemlösa och vanvårdade husdjur. Det finns inga tillgängliga detaljer om hennes förra hem eller hennes bakgrund före det . Hon återhämtade sig snabbt och öppnade upp sig tidigt för personalen som skötte om henne.

Det dröjde inte länge förrän hon blev adopterad av Lance Barlow, som var i jakt på en trogen kamrat att dela livet med. Båda två fann varandra direkt och Liona fick följa med honom hem samma dag. Liona är en ruskigt lojal hund som älskar sin husse, eller "pappa", över allt på jorden. Men hon är också rätt självständig och har inga problem med att klara sig själv under Lances långa arbetsdagar.

Hon är modig och orädd, vilket har synts under historiens gång. Utforska, spåra rätt på skatter och lära känna nya simmar och djur är något av det bästa som finns. Liona är också väldigt högljudd och pratig och har inga problem med att tala om vad hon vill och känner, oavsett vilken tid på dygnet det är...


Foton på Liona:

Första måltiden hemma. 
Första tuggleksaken. 
Upptäcker vattenpölar... 

... och hur kul det är med såna! 


Från valp... 

... till vuxen hund! 

Spårar för första gången. 

Hittar sin första skatt!
Favvohusse och pappa! 

Andra husse, betjänten. 

På rymmen i snön... 

... ute i stora världen. 
Liona ned favoritleksaken. 
Gamla Liona. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar