torsdag 27 mars 2014

Argus Barlow

Argus (Vuxen)

Argus i varulvsform (Vuxen)






Namn: Argus Barlow (tidigare Brown)
Kön: Man
Legacyroll: Make till grundaren
Livsstadie: Varulv
Stjärntecken: Jungfru


Personlighetsdrag:
Grubblande
Oflörtig
Opassande
Prydlig
Älskar Naturen






Livslång önskan:
Världsberömd kirurg







Nå nivå 10 i en karriär inom Sjukvård
UPPFYLLD


Om Argus: 
Argus Barlow, tidigare Argus Brown, är ingift och andra simmedlemmen i familjen Barlow. Han är den väldigt kärleksfulla livspartnern till Lance Barlow.

Trots att han inte gillar att flörta så är han rätt romantisk när det gäller Lance och är även envis som synden.

Han är även levnadsglad, älskar sitt vilda uteliv som varulv och bryr sig inte ett dugg om vad andra tycker och tänker om honom och hans agerande.


Biografi:
Argus Brown, som han tidigare hette, växte upp i Moonlight Falls och det finns inget speciellt att kommentera om hans uppväxt. Han är inte född varulv, utan förvandlades delvis mot sin vilja av en flock vilda varulvar en natt när han var ute och campade bland bergen. Som Ungdom flyttade han ihop med två av sina närmsta vänner i ett delat hus och gav sig ut för att uppfylla sin dröm om att bli en Världsberömd kirurg.

Så en dag, mitt under hans intensivaste period i karriären, mötte han en främling i staden. Argus hade en av sina sällsynta, lediga dagar och spenderade den ute i parken för att umgås lite med folk. En ny, främmande doft fångade hans intresse och innan han vet ordet av det står det en okänd varulv framför honom och bugar artigt.

Efter att ha mött Lance Barlow så blev Argus' liv sig inte likt igen. Det dök upp ett nytt livsmål i hans framtid, förutom drömkarriären som Världsberömd kirurg. Argus är inte den som backar ner och ger sig så lätt och hans envishet lönade sig. Han är nu stolt livspartner till Lance Barlow och ingen av dom kunde ha varit lyckligare.


Argus i Varulvsform. (Vuxen, äldre bild)
Argus i människoform. (Vuxen, äldre bild)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar