torsdag 27 mars 2014

Leon Barlow

Leon som Vuxen.
Namn: Leon Barlow
Kön: Hane
Ras: Schipperke
Ursprung: Okänt, adopterades från härbärge


Personlighetsdrag:
Icke-destruktiv
(Dresserad)
Lekfull
(Dresserad)
Äventyrlig
(Dresserad)







Om Leon:
Leon är den andra hunden som Lance skaffade under sitt liv i Moonlight Falls. I första hand så ville Lance ha fler fyrbenta vänner i sin familj, men Leon var också tänkt som sällskap åt Liona. I början var det lite osäkert, men Leon fick snabbt Liona att öppna upp sig lite och båda två blev nära vänner.

Leon hade ruskigt svårt med fyrlingarna i början, men har nu blivit bästa vän med Fenris och följer honom hack i häl när han inte är i skolan. Det tog lite tid och arbete, men Leons aggressiva tendenser tonades ner med tiden och han har slutat vara så fientligt inställd till andra. Till brevbärarens lättnad.

Den enda i familjen som Leon har svårt för är Spore. Hennes okontrollerbara glädje och iver kombinerat med hennes storlek har lett till flera olyckor, samt att hon är alldeles för hyper till personligheten anser Leon.


Biografi:
Leon föddes på Moonlight Falls härbärge för hemlösa och vanvårdade husdjur. Hans mamma var en renrasig Schipperke med stamtavla, likaså hans pappa. Bägge föräldrarna hade tillhört en äldre uppfödare, som sorgligt nog gick bort väldigt plötsligt och väldigt oväntat. Det fanns ingen släkting som kunde ta sig an hundarna, så dom hamnade på härbärget.

Hela kullen registrerades som renraser, då härbärget fått med sig stamtavla för båda föräldrarna, och sattes ut för adoption när dom var åtta veckor. Leon blev kvar längst, då han hade en väldigt dålig attityd för en valp. Det var ytterst få som han fattade tycke för och visade mer än gärna tänderna för att få simmar att hålla sig borta från honom.

Dåliga egenskaper för en så pass ung valp, men Lance såg förbi dessa egenskaper när han letade efter sin nästa hund och kunde inte motstå Leon. Dom eventuella problem som kan uppstå i framtiden är både Lance och Argus beredda på och villiga att jobba med. Liona kommer dessutom kunna vara en bra förebild för den unga valpen.

Som vuxen så har Leon kvar större delen av sin personlighet, även om han har blivit otroligt lojal, trofast och beskyddande om sin familj. Särskilt Fenris, som har blivit hans bästa vän och favoritlekkamrat. Brevbäraren är Leons värsta fiende och nemesis i livet, trots att hon inte gör annat än att lämna posten. Utan Liona så har Leon blivit mer nedstämd och tillbakadragen och håller sig gärna nära Fenris när han kan.


Foton på Leon:

Leon som Valp. 
Snön är djup för liten. 










Leon och Liona. 
Pappa Lance håller i Leon.










Liten Schipperke blir stor! 
Fenris var rolig redan som småbarn. 










Leon med sin nemesis. 
Lillhusses hund. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar