torsdag 27 mars 2014

Ford McMillan

Ford (Tonåring)
Namn: Ford McMillan
Kön: Man
Legacyroll: Inneboende
Livsstadie: Älva
Stjärntecken: Tvilling


Personlighetsdrag:
Arbetsnarkoman
Bokmal
Hatar Naturen
Konstnärlig






Livslång önskan:
Yrkesförfattare







Tjäna 4000 simdaler i veckan i royalties


Om Ford:
Ford McMillan kom till familjen Barlow som utbytesstudent. Hans artiga sätt riskerar dock att vara ett hinder för honom i den livliga familjen.

Med en förkärlek till böcker och att skriva har han ett unikt sätt att måla med ord, något som oftast inte märks av när han pratar med andra.

Trots att hans värdfamilj gärna spenderar mycket tid i naturen så stannar Ford helst inomhus där väder och vind inte stör hans fokus när han arbetar på sina böcker.

Av Namiko


Biografi:
Ford McMillan föddes i Appaloosa Plains som det fjärde barnet av åtta till Ester och Mikail McMillan. I en så stor familj var det inte alltid lätt att bli sedd, särskilt inte när han kände att han hela tiden behövde tävla mot sin mer populära tvilling, Dexter. Tvillingarna delade en dröm om att bli läkare, men Ford insåg ganska tidigt att han inte skulle klara av att nå sin dröm och började istället lägga mer tid på sitt andra stora intresse, böcker.

Ford hade svårt att få vänner i skolan och spenderade mycket tid med sina yngre syskon som älskade att lyssna på hans historier. Det var fyrlingarnas entusiasm över hans berättelser som fick honom att bestämma sig för att bli författare.

Som en av få älvor i Appaloosa Plains så har Ford alltid varit nyfiken på den delen av sitt ursprung, men hans pappa, som var stadens första älva, var väldigt motvillig till att berätta särskilt mycket om sin bakgrund för sina barn och han fick mest höra allmän fakta och några gamla myter som hade med älvor att göra. Hans nyfikenhet inför sitt ursprung samt en vilja att ta sig ut ur Dexters skugga fick honom att söka sig till ett utbytesprogram med en skola i Moonlight Falls.

Av Namiko


Foton (tagna av Namiko):
Ford som Småbarn
Lär sig gå med pappa Mikail









Ford som Barn
Flitig student









Ford och Dexter som Barn
Ford och Dexter som Tonåringar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar