måndag 1 april 2013

Tack för nomineringarna till The Sims iFokus' Stora Legacytävling!

Lance och Argus tackar varmt för nomineringarna. Leon och spöket av Liona
har ingen aning om vad det innebär. Fenris skäms ögon ur sig... 
Jag är förvånad och rörd bortom ord att hela fem medlemmar ur familjen Barlow har blivit nominerade till första delen av "The Sims iFokus' Stora Legacytävling". Oavsett om dom vinner eller inte så är äran av att bli nominerad fullständigt överväldigande för både mig som skriver bloggen och för simmarna själva!

Lance blev nominerad till kategorin "Bästa grundare". Argus blev nominerad till kategorin "Bästa partner". Liona och Leon blev båda nominerade till kategorin "Bästa husdjur". Fenris blev nominerad till kategorin "Bästa övriga sim".

Hela familjen tackar stort för nomineringarna (Lance och Argus tackar å Fenris' vägnar, då han är för upptagen med att önska att han kunde sjunka genom jorden). Liona och Leon slickar kärleksfullt i ansiktet på alla personerna som nominerade familjemedlemmarna och även på alla som röstar på dom!

När tävlingen är avslutad den 14:e april så kommer jag meddela hur det gick för familjen. Tills dess, om du vill se hur tävlingen går och lägga en röst på någon av familjemedlemmarna eller någon annan av dom underbara deltagarna så hittar du länken till tävlingen nedanför.


The Sims iFokus' Stora Legacytävling
Omröstning Del 1

2 kommentarer:

  1. Grattis till er alla // Nova Scott m. familj =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hela familjen tackar varmt! :D
      (Bortsett från Fenris, som surar på sitt rum och önskar helhjärtat att han kunde sjunka ner genom jorden)

      Radera